Banzai feestje

Beste vrienden en goede bekende,

Aankomend weekend is het weer zover “het laatste weekend van Augustus”!
En dan doen we weer een Radio Banzai ghettoblaster party!
Met al ingeplande Dj’s zoals Emel, Cat in the Bag (Sammie),Trikkert,Senn,Uk,Heman, Ju,De Hustler,Dj Sage en nog veel meer Banzai Dj’s!
Ieder uur een andere dj met verschillende muziek genres recht van Vinyl gedraaid op 2 Technics sl 1200 mk2 serie draaitafels en verstuurd via een Radio FM zender.

De bedoeling is dat jij aanstaande Zaterdag je eigen geluid meeneemt en dat geluid via een fm radio ontvangt en laat horen.

Dus dat kan door een ghettoblaster / boombox of draagbare radio op batterijen of via een telefoon met fm radiomogelijkheid “MET KABELTJE” naar een mobile speaker (helaas gaat versturen met bluetooth niet goed doordat er latency ontstaat). Of misschien vanuit je auto of bus. Of breng je eigen sound system mee zo als je dat zelf kan overzien. Het is geen must want gewoon langs komen is al erg gaaf! En vergeet niet wat te drinken mee te nemen, (er is ook wel wat te drinken te krijgen).

De precieze locatie is nog niet bekent het is hoogstwaarschijnlijk dicht bij de locatie van voorigjaar maar het beste is het telefoon nummer te bellen op de flyer aanstaande Zaterdag na 14:00uur dan wordt de locatie pas vrij gegeven en het begint om 15:00uur en stopt in de vroege uurtjes.

Banzai hoopt je as. zaterdag te zien op de gettoblaster party 2023 op een prachtige nieuwe locatie met fantastische dj’s ongeveer 10min fietsen van af de sint-jan in het centrum van den bosch.

Gelieve de fyer te delen ook op jullie socials want uk ben daar niet zo kundig mee.

Uk wenst U nog een hele fijne hemelse dag toe.

En natuurlijk;

“Don’t Believe the Hype!”.

Met vriendelijke groet,

Alexander