Sigil signs


Stel, je wilt iets bereiken, maar je weet nog niet hoe of wat. Ja, je leest het goed: je weet dus niet hoe je het wilt bereiken en wat het is. Dit is dus niks voor mensen die weten wat ze willen en ook weten hoe ze dat moeten bereiken. Dit soort mensen gaan in-en-uit de poortjes van de bekende weg. Ik moet bekennen dat ik er zelf ook moeite mee heb om dit te begrijpen dus praat ik maar een beetje vanuit het gevoel. Kinderen begrijpen dit wel. En aangezien we zelf ook ooit kind zijn geweest moet je maar even denken aan kindertekeningen en waarom een kind het tekende. In sommige gevallen kun je er een hele psychologie uit ontwaren omdat het kind iets onbewust wil. En dat die zich onderscheidt van vele anderen in dit opzicht. Kortom: het kind maakt een magisch concept op papier van wat ie wil. Jammer dat dat dan meestal vrij snel in de prullenbak belandt, want dit is een waardevol geheugensteuntje voor wie of wat je bent en wat je wilt. Sommige volwassenen hebben hier iets op bedacht waarmee we meteen in een wereld van symboliek terecht komen; die van de SIGIL.
Het ziet er allemaal erg interessant uit en misschien ga ik me er nog wel eens verder in verdiepen. Maar nu ga ik lekker naar buiten, wat rond hangen. Want het zonnetje schijnt.
Leer het hierZie het hierBedenk het hier

Abracadabra

Abracadabra